Automatiseringen

Het doel van automatisering is bovenal om ons leven wat gemakkelijker en goedkoper te maken. Maar sommige taken worden hierdoor ook constanter, kwalitatiever of sneller uitgevoerd dan dat de mens zou kunnen. Om deze redenen wordt automatisering toegepast in de maatschappij.

Efficiëntie en gemak

Met enorme automatiseringssystemen optimaliseren we processen en verhogen we de efficiëntie. Of het nu gaat om slimme verlichtingssystemen, thermostaatregelingen of praktische beveiliging, wij streven naar oplossingen die het dagelijks leven vereenvoudigen en comfortabeler maken.

Diensten

Slimme automatisering voor uw woning

Bij RJC Elektrotechniek gaan we nog een stap verder met de integratie van slimme huisautomatisering. Onze experts begrijpen de behoefte aan comfort en efficiëntie in uw leefomgeving. Wij bieden op maat gemaakte automatiseringsoplossingen die uw elektrische systemen intelligent koppelen. Van verlichtingscontrole tot temperatuurbeheer en beveiliging, uw woning wordt een aanzienlijke, praktische omgeving die aansluiten op uw levensstijl.

Duurzaamheid en energie-efficientie

Slimme automatisering gaat hand in hand met duurzaamheid. Wij bieden oplossingen waarmee u niet alleen energie kunt besparen, maar ook een positieve impact kunt hebben op het milieu. Denk aan vergelijkbare systemen die reageren op daglichtniveaus van energieverbruik op basis van uw dagelijkse routines.

Volledige service, van ontwerp tot onderhoud

Onze dienstverlening omvat het volledige spectrum van automatiseringsprojecten, van het logisch ontwerp tot de installatie en het latere onderhoud. Wij bieden een allesomvattende service om ervoor te zorgen dat uw automatiseringssystemen optimaal blijven functioneren.

Focus op kwaliteit en betrouwbaarheid:

Bij RJC Elektrotechniek staat kwaliteit voorop. We gebruiken en installeren alleen hoogwaardige producten en systemen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid. U kunt rekenen op duurzame en goedkope automatisering die langdurige prestaties oplevert.

Deskundig advies en ontwerp

Onze experts bieden niet alleen dynamische technologie, maar ook deskundig advies en ontwerpdiensten. We begrijpen de unieke behoeften van uw ruimte en creëren op maat gemaakte automatiseringsoplossingen die sluimerend in uw leef- of werkomgeving.

RJC Elektrotechniek, jouw installateur voor elektrische automatisering

Bij RJC Elektrotechniek geloven wij in de kracht van automatisering om uw woon- of werkomgeving te transformatoren. Ons deskundig advies, kwaliteit en een volledige service van ontwerp tot onderhoud overtuigend ons in de wereld van elektrotechniek en automatisering.

Kies voor RJC Elektrotechniek en ontdek hoe wij met innovatieve oplossingen uw ruimte efficiënter en comfortabeler maken.

RJC-zonnepanelen

5 voordelen van smarthome

Waarom is automatisering nu zo populair? RJC Elektrotechniek zet de 5 belangrijkste voordelen op een rijtje.

1.

Veiligheid

Ben je lekker op vakantie? Waar jij ook bent, jij kan via internet de raamdecoratie laten sluiten en openen via een tijdschema. Dat wil zeggen dat je makkelijk inbrekers kan misleiden. Slimme raamdecoratie is ook extra veilig omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van lange draden of losse onderdelen waar kinderen zich in kunnen verslikken.

2.

Geld en energie besparen

Je kunt geld besparen door al je apparaten in een keer uit te schakelen. Als je jouw elektrische raamdecoratie sluit, zorg je er ook voor dat het koud blijft in de zomer en warm blijft in de winter door de isolatie. Je kan het tijdschema zo instellen dat de elektrische raamdecoratie pas omhoog gaat als de zon onder is. Of je kunt jouw wasmachine instellen tijdens het nachttarief.

3.

Meer controle

Met automatisering krijg je simpelweg meer controle. Via je mobiele telefoon kan je jouw huis op afstand bedienen en controleren. Ben je je lamp in de woonkamer vergeten uit te doen en ben je al op werk? Geen probleem. Schakel hem snel uit via je telefoon. Je kunt ook tijdschema’s aanzetten voor je elektrische apparaten. 

4.

Meer comfort

Door automatisering verhoog jij je wooncomfort. De gordijnen kun je automatisch laten sluiten en je hoeft ook niet meer uit bed om de gordijnen te openen. Ook is dit handig als je je handen niet vrij hebt, dan kun je jouw smart home toespreken met jouw stem. Via een slimme speaker geef je een commando aan je slimme raamdecoratie. Deze stuurt vervolgens een signaal door naar je gordijnen. 

5.

Meer inzicht in je verbruik en gewoonten

Met automatisering kan je al je gegevens meten, hoeveel televisie je kijkt, welke gerechten je kookt in je slimme oven of welke dingen jij bewaart in je slimme koelkast. Op basis van deze inzichten kan je mogelijk de dagelijkse routines en gewoontes analyseren en aanpassingen maken om de levensstijl te volgen die jij wenst.

Automatisering bij jou thuis?

Benieuwd hoe RJC Elektrotechniek jouw kan helpen met installeren van smart home? Neem vrijblijvende contact met ons op voor een offerte op maat.

Automatisering bij jouw bedrijf?

Benieuwd hoe RJC Elektrotechniek jou kan helpen met de automatisering van uw bedrijf? Neem vrijblijvende contact met ons op voor een offerte op maat.

Neem contact met ons op

Dreumel, Gelderland

Info@rjcelektro.nl

+31648503066