Aanleggen van elektra ​

Elektra aansluiten: zelf doen of laten doen? Wij adviseren dit altijd door een deskundige te laten doen.

 

Elektrische installaties in een nieuwbouw woning?

RJC Elektrotechniek heeft meerdere nieuwbouw wijken voorzien van elektra. Naast het aanleggen van de elektrische installatie kunnen we ook de complete installatie voor je ontwerpen en in een technische tekening vertalen. Van leidingwerk aanleggen en bedrading trekken tot aan het plaatsen van zonnepanelen, alles moet van tevoren uitgedacht zijn. ‘Even’ een stopcontact verplaatsen is veel werk en kan daarom flinke gevolgen hebben. Ook kun je leidingwerk voor bijvoorbeeld televisie of geluidsinstallatie en boxen mooi wegwerken als je hier over na hebt gedacht. Gelukkig weten we precies wat er nodig is om alle elektra mooi weg te werken en ervoor te zorgen dat jouw nieuw woning ook echt je droomhuis wordt.

Elektra aanpassen tijdens een verbouwing

Ga je verbouwen of aanbouwen? Ook dan is het belangrijk je elektra goed in kaart te brengen. Vaak wordt er ook apparatuur toegevoegd zoals bij een nieuwe keuken. Kan je huidige groepenkast dit aan of moeten er groepen bij geplaatst worden? Moet er misschien een 3 fase aansluiting aangemaakt worden?

Als we dit in kaart hebben gebracht kunnen we de werkzaamheden starten en kan de werktekeningen worden gemaakt.

Elektrische installaties in een nieuwbouw woning

Laat je een huis of bedrijfspand bouwen? Dan is het belangrijk goed na te denken over de elektrische installatie. Maar ook bij een verbouwing wil je zeker weten dat de stopcontacten op de juiste plek zitten en dat je voldoende groepen in de meterkast hebt laten aanleggen. Denk hierbij aan toevoegingen zoals zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto’s, kookplaten etc.

Wat zijn jullie wensen, welke apparatuur wil je nu plaatsen, maar ook wat je in de toekomst misschien nog van plan bent aan te schaffen, deze aspecten neemt RJC Elektrotechniek mee in de berekening.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.