Door RJC Elektrotechniek

Beveiligingsinstallatie

Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat u gewaarschuwd wordt wanneer er een bedreigende situatie is. Het is mogelijk om in te stellen dat de verlichting automatisch aangaat en dat er een alarmsignaal afgaat. Hierdoor bent u op de hoogte van het gevaar. Via een videosysteem, die beschikbaar is via iedere mobiele telefoon, stelt u zich op de hoogte van de aard van de dreiging.  Hierdoor kunt u zich gemakkelijk en snel in veiligheid kunt brengen. 

RJC elektrotechniek zorgt voor beveiliging op maat

Voordelen van een alarmsysteem

Beveilingscamera's

Beveiligingscamera’s zijn een goede manier om indringers buiten te houden en uw huis of bedrijf inbraakveilig te maken. Wanneer u ze in het zicht hangt, schrikt het inbrekers af. U beschermd met camera’s uw waardevolle spullen, maar ook uzelf en uw dierbaren. 

RJC Elektrotechniek beschikt over verschillende beveiligingscamera’s. Hierbij kijken we ook naar uw situatie en uw wensen. Wij beschikken over de volgende beveiligingscamera’s. 

  • IP-camera 
  • Wificamera 
  • PTZ-camera: Pan, Tilt, Zoom 
  • Cloudcamera 
  • Dome-camera 
  • Indoor/Outdoorcamera 
  • Infarood camera 
  • Deurbel met camera 

Hekwerk installatie

Met een slagboominstallatie of hekwerk installatie sluit u een terrein eenvoudig af voor voertuigen. Bijvoorbeeld bij gebrek aan parkeergelegenheden komt dit probleem veelvuldig voor. Niets is vervelender dan wanneer eigen personeel, klanten of bewoners hun auto niet kwijt kunnen door voertuigen die niet op uw terrein mogen parkeren. Met een hekwerk installatie houdt u deze ongewenste parkeerders van uw terrein. 

Wanneer u kiest voor een slagboominstallatie of hekwerkinstallatie bij RJC Elektrotechniek zijn er verschillende manieren om deze te bedienen. Deze installaties zijn bijvoorbeeld te bedienen door middel van een handzender, GSM module, codepaneel, paslezer, muntautomaat, kentekencamera, in- en uitrij lus of een intercominstallatie. RJC Elektrotechniek levert, installeert en onderhoud diverse slagboominstallaties en hekwerk installaties van hoge kwaliteit.

In samenwerking met Smederij Boerakker leveren wij ook complete beveiligingshekwerk en gaashekwerken maar ook sierhekwerken en diversen.

Brandbeveiliging

Voorkom leed en materiële schade en zorg voor de juiste elektrische brandbeveiligingssystemen bij u in huis of in uw bedrijfspand.  

Brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie is in staat om mensen in het pand tijdig te waarschuwen zodat menselijk leed en materiële schade wordt voorkomen of beperkt. De ervaring uit het verleden heeft ervoor gezorgd dat er in het bouwbesluit is opgenomen wanneer en in welke situatie brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie verplicht is. Dit hangt af van de gebruiksfunctie en gebruiksoppervlakte. Ook zegt de NEN2535 en de NEN2654-1 hoe de brandbeveiliging of ontruimingsinstallatie eruit komt te zien. Wel of geen doormelding, wel of geen jaarlijkse inspectie, en hoe uw brandbeveiliging of ontruimingsinstallatie onderhouden dient te worden.

Wat komt er allemaal kijken bij brandbeveiliging en wat heeft u nodig? Worden er rookmelders, handmelders, sensorkabelsysteem, ASD of een andere detectiemethode toegepast? RJC Elektrotechniek bekijkt de situatie en geeft professioneel advies.

Toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf

Naarmate uw bedrijf of organisatie groeit wordt een toegangscontrolesysteem steeds belangrijker. Bij uitbreiding van uw personeelsbestand maar ook bij uitbreiding van een extra productielocatie, winkelpand etc. wordt u genoodzaakt om weer na te denken over een toegangscontrolesysteem. Daarnaast wilt u natuurlijk voorkomen dat mensen buiten uw organisatie toegang hebben tot het pand. Een toegangscontrolesysteem maakt organisaties efficiënter omdat iedereen op afstand deuren kan ontgrendelen of een extern persoon via een digitale sleutel tijdelijk toegang kan verlenen tot bepaalde deuren.

RJC Elektrotechniek heeft de kennis in huis om uw behoeftes en wensen te vertalen naar een gewenst toegangscontrolesysteem welke naadloos aansluit zodat u de volledige controle heeft over de toegang van uw pand. Past een elektronische knopcilinder beter bij uw organisatie of word het toch een deurbeslag of een wandlezer. Bedient u dit met een mobile-key, fingerprint, tag of via een app? Wij leveren, installeren en onderhouden diverse toegangscontrolesystemen zodat wij voor u de beste oplossing kunnen bieden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.